ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Καθημερινά, 500 και πλέον εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επικοινωνούν, συνεργάζονται, δημιουργούν στα ισπανικά, την επίσημη γλώσσα 21 χωρών, στις οποίες περιλαμβάνονται η Ισπανία, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Κούβα, το Περού, η Κολομβία κ.α.

Τα ισπανικά, πέρα από το ότι καθημερινά αποδεικνύονται μια εξαιρετικά χρήσιμη γλώσσα λόγω του εύρους των ομιλητών της, είναι πάνω από όλα μια γλώσσα που θα ερωτευτείς. Μια γλώσσα φορτωμένη εικόνες, πολιτισμούς, μουσικές, γεύσεις και αρώματα.

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους κάποιος μαθαίνει ισπανικά.

Η Ισπανία δέχεται κάθε χρόνο τους περισσότερους σπουδαστές Erasmus από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κατέχει μάλιστα μια από τις πρώτες θέσεις στην επιλογή των ελλήνων φοιτητών για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.  Επίσης αρκετοί φοιτητές συνεχίζουν τις σπουδές τους στην Ισπανία, στα πλαίσια κάποιου μεταπτυχιακού, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης με έναν τρόπο ζωής που κερδίζει αμέσως την καρδιά των ελλήνων σπουδαστών.

Το γεγονός επίσης ότι τα ισπανικά είναι γλώσσα 21 χωρών ανοίγει μεγάλες προοπτικές και στον επαγγελματικό τομέα.

Πάνω απ’ όλα όμως, τα ισπανικά είναι μια υπέροχη γλώσσα που μιλάει απευθείας στην καρδιά μας. Είναι μια γλώσσα πολύ προσιτή για τους έλληνες σπουδαστές, καθώς έχει μεγάλες φωνολογικές και συντακτικές ομοιότητες με τα ελληνικά, εύκολη προφορά και ορθογραφία. Επίσης, λόγω του ότι είναι λατινογενής γλώσσα, παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με γλώσσες όπως τα ιταλικά, τα πορτογαλικά και τα γαλλικά, καθιστώντας πιο απλό το να μάθει κανείς και κάποια άλλη λατινογενή γλώσσα εφόσον κατέχει σε καλό επίπεδο τα ισπανικά. Βέβαια, όπως κάθε γλώσσα, έχει τις δικές της προκλήσεις, γι’ αυτό και είναι σημαντική η επιλογή του ιδανικού σχολείου.

Στο FORUM θα βρεις καθηγητές με μεγάλη εμπειρία διδασκαλίας των ισπανικών σε ενήλικες, οι οποίοι θα σου λύσουν κάθε απορία και θα σε βοηθήσουν να μάθεις σωστά ισπανικά και να επιτύχεις τους στόχους σου.

Διδακτικο προσωπικο

Στο FORUM θα βρεις καθηγητές ισπανικών, οι οποίοι εργάζονται χρόνια κοντά μας, με πολύχρονη διδακτική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, οι οποίοι θα είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα. Επιπλέον, έχεις στη διάθεσή σου από την πρώτη κιόλας μέρα τον Σύμβουλο Σπουδών, για οτιδήποτε σχετίζεται με τη φοίτησή σου.

Προγραμμα σπουδων - βιβλια για Ισπανικα

Η εμπειρία μας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών μας βοηθά να δημιουργούμε προγράμματα σπουδών που απαντούν στις ανάγκες των σπουδαστών, παρακολουθώντας κάθε σύγχρονη εξέλιξη στον τομέα της διδακτικής και των εξετάσεων πιστοποίησης. είναι φτιαγμένα ειδικά για τους Έλληνες σπουδαστές, ενώ έχουν καταξιωθεί με τη χρήση τους σε κέντρα ξένων γλωσσών και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τα χειμερινά μαθήματα για ισπανικά στο FORUM αρχίζουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές σε ημέρες και ωράρια, ενώ υπάρχει ευελιξία στην παρακολούθηση, προκειμένου να μη χάσεις ούτε ένα μάθημα! Τα οκτάμηνα αυτά μαθήματα είναι τα πλέον κατάλληλα για να καλύψεις με τον ιδανικότερο τρόπο την ύλη κάθε επιπέδου.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, κοντά μας θα βρεις ένα πρόγραμμα που θα σε εξυπηρετεί.

Πιστοποιησεις γλωσσομαθειας για την ισπανικη γλωσσα

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΠΑ**                      ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Στοιχειώδης γνώση          Α1            DELE A1/ DELE A1 Escolar/ ΚΠΓ Α*

Βασική γνώση                   Α2            DELE A2/ DELE A2-Β1*  Escolar/ ΚΠΓ Α*

Μέτρια γνώση                   Β1            DELE B1/ DELE A2-Β1*  Escolar/ ΚΠΓ Β*

Καλή γνώση                       Β2            DELE B2/ ΚΠΓ Β*

Πολύ καλή γνώση             C1            DELE C1/ ΚΠΓ Γ *

Άριστη γνώση                    C2            DELE C2/ ΚΠΓ Γ*

**ΚΕΠΑ: Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (ακολούθησε τον σύνδεσμο για να δεις μια αναλυτική περιγραφή όλων των επιπέδων:

* Τα τεστ για τα συγκεκριμένα επίπεδα είναι διαβαθμισμένα. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα,  αν ένας υποψήφιος δώσει εξετάσεις ΚΠΓ επίπεδο Β, ανάλογα με το τελικό σκορ που θα επιτύχει στις εξετάσεις μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση για το επίπεδο Β1 ή Β2.

Στο FORUM, σε συνεργασία  με τους καθηγητές σου, θα αποφασίσεις ποια πιστοποίηση καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις δικές σου ανάγκες. Το προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο σπουδών, οι καταξιωμένοι καθηγητές μας με την πολύχρονη εμπειρία στην προετοιμασία των εξετάσεων και τα βιβλία μας για ισπανικά, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς ώστε να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε προδιαγραφές των εξετάσεων, θα είναι τα όπλα σου προκειμένου να κατακτήσεις την πιστοποίηση που επιθυμείς, όπως πιστοποιούν τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις εξετάσεις.

Οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας, ιδιαίτερα στα υψηλότερα επίπεδα, πέρα από ένα ισχυρό όπλο σε οποιοδήποτε βιογραφικό, θα σου δώσουν μόρια για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, καθώς και για την Σχολή Ξεναγών.

Ισπανικη Φιλολογια

«Μαθητές μας σήμερα… καθηγητές αύριο». Κοντά μας θα προετοιμαστείς με τον πλέον κατάλληλο τρόπο για τις εξετάσεις του ειδικού μαθήματος των Ισπανικών για την εισαγωγή στην Ισπανική Φιλολογία.

Επιπλέον, αν είσαι ήδη φοιτητής της Ισπανικής Φιλολογίας, κοντά μας μπορείς να βελτιώσεις το επίπεδο των ισπανικών σου, καθώς για την επιτυχή παρακολούθηση των περισσότερων μαθημάτων απαιτείται πολύ καλή γνώση της γλώσσας

Τεστ κατάταξης

Αν δεν είσαι τελείως αρχάριος αλλά δε γνωρίζεις ακριβώς το επίπεδό σου στα ισπανικά, ή αν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έκανες μαθήματα ισπανικών, επικοινώνησε μαζι μας και κλείσε μια συνάντηση προκειμένου να κάνεις εντελώς δωρεάν και χωρίς καμιά απολύτως δέσμευση ένα τεστ κατάταξης.

Ποσοστά επιτυχίας

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της υπεροχής μας στην προετοιμασία των σπουδαστών για τις εξετάσεις πιστοποίησης στο FORUM πολύ συχνά φτάνουν ακόμα και το 100%.